Profil

Hvem er vi?

Kvalitetstransport og lagerfaciliteter

Vognmandsvirksomheden – Birket Autotransport udfører transportopgaver hvor nøgleordene er: kvalitet, fleksibilitet, samarbejde og individuelle / totale transportløsninger.

Knudepunktet for virksomhedens aktiviteter er Viktor Kolbyesvej 5 i Maribo, hvor vi råder over en erhvervsgrund på 7200 kvm. hvoraf 400 kvm. er værksted og kontor. Virksomheden drives herfra som en kombination af kontor, værksted og lager for sten og grus materialer der får aktiviteterne til at gå op i en højere enhed.

Vi har tilpasset os, den moderne teknologi indenfor transport branchen, således at vi til enhver tid kan tilpasse os kundens / markedets individuelle opgaver. Vi er derfor konkurrence dygtige og omstillingsparate i enhver situation.

Vi råder over eget værksted som gør – at vi ved en kombination af veluddannede medarbejdere og miljøgodkendt værksted, selv er i stand til at vedligeholde og servicere vognparken.

På virksomhedens 7200 kvm. erhvervsgrund er en del af arealet indrettet specielt til lager af grus og sten materialer til udlejning for entreprenører mv. se også vores lagersalg.

Firma historie

Birket Autotransport ApS er et mindre veletableret vognmandsfirma i det midtlollandske – Maribo.

Virksomheden blev etableret i 1984 i Birket på Nordlolland som et ApS og ejes af Boye, Michael og Morten. Virksomheden har gennem årene udviklet sig positivt. I de første år var arbejdet primært koncentreret omkring transport af asfalt og landbrugsvarer på Lolland og Femø.

Arbejdet begyndte efterhånden at omfatte mere end dette, firmaet ekspanderede og flyttede virksomheden til Maribo`s industrikvarter i 1998 – Victor Kolbyesvej 5, 4930 Maribo.

I dag beskæftiger firmaet 8 fastansatte fordelt på virksomhedens i alt 8 lastbiler med miljørigtige euro-motorer. Hertil har virksomheden tilknyttet en gummiged til mindre entreprenør opgaver.

Virksomhedens arbejde omfatter transporter af asfalt, skrot, landbrugsprodukter, dagrenovation, sten- og grusmaterialer, containerudlejning og vintertjeneste for vejdirektoratet og kommune.

Endvidere leveres der en del sten- og grusmaterialer direkte fra lager på virksomhedens adresse – både til private og virksomheder.